Du kan komme med på mit hold, der kører Styrkeprøven Trondhjem-Oslo.

Holdet bestående for nærværende af 8-10 forhåndstilmeldte, der lørdag morgen tidlig den 15. juni kører Styrkeprøven 2024. 
Vil du tilmelde dig? Så skal du sende mig en mail eller ringe til mig (se under kontakt).

 

------------------------

 

Vil du være en del af et socialt hold, der kører sammen fra Trondheim til Oslo under det store klassiske cykelløb http://styrkeproven.no den 14.-16. juni 2024 - kan du og tør du? Der er kun 20 pladser!

Team Krause arrangerer i samarbejde med http://www.orslev-cykelrejser.dk/styrkeprøven2019 (opdateres senere for 2024 turen) en tur til Norge for at køre det klassiske cykelløb "Styrkeprøven Trondheim-Oslo" på 543 km. Jeg kører selv som kaptajn på turen - med alt hvad det indebærer af ansvar og (ene) beslutningskompetance.

Bus med cykeltrailer fra København torsdag den 13. juni eller fredag den 14. juni 2024 om morgenen - køre til Trondheim, indkvartering på hotel, alle starter lørdag morgen den 15. juni - alle i mål i Oslo søndag den 16. juni, samme bus retur til København, med ankomst søndag eftermiddag.

styrkeproven2018 bjerge 840x298

Interesseret? 

 

Hårdt? 

Der er ca. 4.500 højdemeter på de 543 km, så der er som sådan ikke tale om et voldsomt hårdt cykelløb (en hård rute i Danmark er på 1.000 højdemeter pr. 100 km - og her er der under dette) - det er bare langt - men samtidig en utrolig smuk tur. Jeg har kørt den flere gange... kan anbefales!

De første 190 km køres der op af Dovre fjeldet med en stigning på 2-3 %, og derefter er der næsten ikke nogle højdemeter tilbage på turen - kun lidt op og ned (se højdekurven for løbet der er indsat under billeder)

styrkeproven2018 840x193 

 

Socialt løb - (næsten) alle kan være med!

Der bliver tale om at køre som et samlet hold, der starter ud sammen og kører hele løbet samlet som et hold, hvor man skiftes til at tage føringer.
Jeg har tidligere arrangeret en social tur to gange, hvor der også blev kørt socialt (alle ud - alle hjem) og der køres efter en sluttid på 22 timer, hvilket svarer til 24,6 km/t alt i alt med pauser.
Hvis der er varm mad er der 8 min pause - hvis der kun skal fyldes vand er der 5 min pauser - og der er ni depoter på turen.

Der er ikke tale om super cykelmotionister på holdet, men det er nok en fordel at have trænet mindst 3000-4000 km inden afgang. Med en gennemsnitsfart omkring 28-32 km/t kørende i felt, vil næsten alle kunne følge med. De to foregående gange var der en del Rynkeby ryttere med - og de klarede sig fint. Har du kørt Århus-København eller lign. løb, så kan du sagtens følge med holdet.

 

Antal pladser:

Der er plads til 40 cykler i cykeltraileren, men vi sætter indledningvis kun 20 pladser af i bussen. Hvis man vil, kan man evt. aflevere cyklen om torsdagen, og så selv flyve til Trondheim - og vælge bus eller fly hjem. Der er mange muligheder. Tror ikke bussen bliver udsolgt - ellers kan du altid selv transportere dig til Trondheim og hjem igen fra Olso - der er plads på holdet.

Turen gennemføres ved 14 deltagere med Ørslev Rejser - bliver vi færre finder vi anden transport, men jeg har allerede nogle forhåndsbestillinger. Jeg ønsker ikke flere end 25 deltagere.

 

Hvis du vil med:

Send mig en mail (mailen finder du under Kontakt).

 

 

Cykeltøj:

Hvis der er stemning for det - så produceres der et sæt cykeltøj - gode bukser med det for tiden bedste indlæg til langdistancebrug- og en flot jersey, hvor det tydeligt skinner igennem, at man har deltaget i "Styrkeprøven".
Men man kan køre i det tøj som man ønsker.

 

Spørgsmål?

Har du spørgsmål - så ring til mig - mit nummer finder du på hjemmesiden under kontakt.

Du skylder dig selv at prøve - hvem ved - måske overrasker du dig selv og gennemfører!
Jeg skal gøre alt mit, for at få alle med hjem i mål - det er lykkes to gange før!

styrkeproven