4-mands hold kører Styrkeprøven

4-mands holdet bestående af Mikkel, Henning, Jesper og så mig kører lørdag den 16. juni 2018 Styrkeprøven 2018. Følg os live på denne linken

 

------------------------

 

Vil du være en del af et socialt hold, der kører sammen fra Trondheim til Oslo under det store klassiske cykelløb http://styrkeproven.no den 15.-17. juni 2018 - kan du og tør du? Der er kun 40/48 pladser!

Team Krause arrangerer i samarbejde med http://www.orslev-cykelrejser.dk/ en tur til Norge for at køre det klassiske cykelløb "Styrkeprøven Trondheim-Oslo" på 543 km. Jeg kører selv som kaptajn på turen - med alt hvad det indebærer af ansvar og (ene) beslutningskompetance.

Bus med cykeltrailer fra København den 15. juni 2018 om morgenen, køre til Trondheim, indkvartering på hotel, alle starter lørdag den 16. juni kl. 8, alle i mål i Oslo søndag den 17. juni kl. 5-6, samme bus retur til København, med ankomst samme søndag aften.

styrkeproven2018 bjerge 840x298

Interesseret? 

 

Hårdt? 

Der er ca. 4.500 højdemeter på de 543 km, så der er som sådan ikke tale om et voldsomt hårdt cykelløb (en hård rute i Danmark er på 1.000 højdemeter pr. 100 km - og her er der under dette) - det er bare langt - men samtidig en utrolig smuk tur. Jeg har kørt den flere gange... kan anbefales!

De første 190 km køres der op af Dovre fjeldet med en stigning på 2-3 %, og derefter er der næsten ikke nogle højdemeter tilbage på turen - kun lidt op og ned (se højdekurven for løbet der er indsat under billeder)

styrkeproven2018 840x193 

 

Socialt løb - (næsten) alle kan være med!

Der bliver tale om at køre som et samlet hold, der starter ud sammen og kører hele løbet samlet som et hold, hvor man skiftes til at tage føringer.
Jeg har tidligere arrangeret en social tur to gange, hvor der også blev kørt socialt (alle ud - alle hjem) og der køres efter en sluttid på 22 timer, hvilket svarer til 24,6 km/t alt i alt med pauser.
Hvis der er varm mad er der 8 min pause - hvis der kun skal fyldes vand er der 5 min pauser - og der er ni depoter på turen.

Der er ikke tale om super cykelmotionister på holdet, men det er nok en fordel at have trænet mindst 3000-4000 km inden afgang. Med en gennemsnitsfart omkring 28-32 km/t kørende i felt, vil næsten alle kunne følge med. De to foregående gange var der en del Rynkeby ryttere med - og de klarede sig fint. Har du kørt Århus-København eller lign. løb, så kan du sagtens følge med holdet.

 

Antal pladser:

Der er plads til 40 cykler i cykeltraileren, der er 48 pladser i bussen. Hvis man vil, kan man evt. aflevere cyklen om torsdagen, og så selv flyve til Trondheim - og vælge bus eller fly hjem. Der er mange muligheder. Hvis bussen bliver udsolgt - kan du altid selv transportere dig til Trondheim og hjem igen fra Olso - der er plads på holdet.

Turen gennemføres ved mindst 30 deltagere med Ørslev Rejser - bliver vi færre finder vi anden transport, men jeg har allerede 9 forhåndsbestillinger. Jeg ønsker ikke flere end 50 deltagere.

 

Hvis du vil med:

1. Du skal selv bestille og betale en starttid/startgebyr på den norske arrangørs hjemmeside - vi starter omkring kl. 8 lørdag morgen.

2. Hvis du vil med bussen (cyklen i traileren efter bussen) og bo på hotel (i delt dobbeltværelse) med morgenmad næste dag, så kan du bestille rejsen via Ørslev Rejser (den kommer op på deres hjemmeside en af de nærmeste dage). Turen koster 1.685 kr. (delt dob.-værelse) og hvis du vil bo alene koster det 500 kr. ekstra. Betales direkte til - og via - Ørslev's hjemmeside.

3. Send mig en mail (mailen finder du under Kontakt), hvor du melder dig til.

 

Cykeltøj:

Hvis der er stemning for det - så produceres der et sæt cykeltøj - gode bukser med det for tiden bedste indlæg til langdistancebrug- og en flot jersey, hvor det tydeligt skinner igennem, at man har deltaget i "Styrkeprøven".
Men man kan køre i det tøj som man ønsker.

 

Spørgsmål?

Har du spørgsmål - så ring til mig - mit nummer finder du på hjemmesiden under kontakt.

Du skylder dig selv at prøve - hvem ved - måske overrasker du dig selv og gennemfører!
Jeg skal gøre alt mit, for at få alle med hjem i mål - det er lykkes to gange før!

styrkeproven