Styrkeprøven 2024 på 520km 5055hm

Så går torsdag den 13. juni 2024 mod Norge - hvor cykelløbet "Styrkeprøven Trondheim-Oslo" skal køres igen-igen.

Ny rute for 2024 - den er nu kun 520 km, men vi skal i stedet for over to bjergtoppe. Også sjovt at se, at ruten er længere end Danmark på langs!

Læs mere: Styrkeprøven 2024 på 520km 5055hm

VCTA år 2024

Jeg deltager hvert år i VCTA projektet - der står for Vi Cykler Til Arbejdet. Det er IKKE en konkurrence - mere et forsøg på at få kollegaer ud på cyklen - især dem, der aldrig cykler. Og så bruger jeg projektet til en ekstra motivation, så jeg får kørt mange kilometer i maj måned.

I år nåede jeg 2.175 km med 22 cykeldage i maj måned 24   - mod 2555 km i 2023med også 22 cykeldage. Det er slapt - stram, op Christian!
Fik jeg sagt, at vores hold på arbejdet "STØTTEHJULET" også vandt holdkonkurrencen på min arbejdsplads... det var sjovt at være med...

Læs mere: VCTA år 2024

VCTA år 2023

Jeg deltager hvert år i VCTA projektet - der står for Vi Cykler Til Arbejdet. Det er IKKE en konkurrence - mere et forsøg på at få kollegaer ud på cyklen - især dem, der aldrig cykler. Og så bruger jeg projektet til en ekstra motivation, så jeg får kørt mange kilometer i maj måned.

I år nåede jeg 2.555 km - men måtte også lige køre en omvej tirsdag aften på vej hjem fra træning med mit Team Rynkeby hold i Taastrup - det blev Amager rundt om lufthavnen til kl. 23 - men så kom tælleren også lige forbi 2.500 km.
Har vundet en t-shirt fra Cyklistforbundet ... men det glæder jo ikke om at vinde - det er ikke en konkurrence... vel?
 
Fik jeg sagt, at vores hold på arbejdet "STØTTEHJULET" også vandt holdkonkurrencen... det var sjovt at være med...

Læs mere: VCTA år 2023

Nye Zenith lygter

Nyt grej... Yearhhhh.
Jeg har fået af min lygtesponsor - Exposure Lights - to nye Zenith forlygter. https://www.exposure-use.com/.../Zenith-Mk2-Gun-Metal...

zenith2023

Læs mere: Nye Zenith lygter

Mål for 2024

Jeg har tre mål for 2024

  • Køre Styrkeprøven på 543 km fra Trondhjem til Oslo den 14-16 juni 2024 på ca. 21-22 timer. Det bliver en social tur, hvor jeg som holdkaptajn skal have helt almindelige motionister igennem løbet. Du kan også være med... kontakt mig om mulighederne.
  • Køre Tour-de-Paris med Team Rynkeby for 16. gang den 29. juni 2024 på 1.290 km. Jeg er holdkaptajn for det bedste Rynkebyhold - nemlig Team Østsjælland (synes jeg selv).
  • Hård træningslejr på Mallorca i maj måned... varmt vejr, korte rør og trøje... bliver stort. 

Træningen til ovenstående går godt - jeg er næsten ved at nå mine bedste tider fra 2019:

Læs mere: Mål for 2024

Styrkeprøven 543 km Trondheim-Oslo 2024

Du kan komme med på mit hold, der kører Styrkeprøven Trondhjem-Oslo.

Holdet bestående for nærværende af 8-10 forhåndstilmeldte, der lørdag morgen tidlig den 15. juni kører Styrkeprøven 2024. 
Vil du tilmelde dig? Så skal du sende mig en mail eller ringe til mig (se under kontakt).

 

------------------------

 

Vil du være en del af et socialt hold, der kører sammen fra Trondheim til Oslo under det store klassiske cykelløb http://styrkeproven.no den 14.-16. juni 2024 - kan du og tør du? Der er kun 20 pladser!

Team Krause arrangerer i samarbejde med http://www.orslev-cykelrejser.dk/styrkeprøven2019 (opdateres senere for 2024 turen) en tur til Norge for at køre det klassiske cykelløb "Styrkeprøven Trondheim-Oslo" på 543 km. Jeg kører selv som kaptajn på turen - med alt hvad det indebærer af ansvar og (ene) beslutningskompetance.

Bus med cykeltrailer fra København torsdag den 13. juni eller fredag den 14. juni 2024 om morgenen - køre til Trondheim, indkvartering på hotel, alle starter lørdag morgen den 15. juni - alle i mål i Oslo søndag den 16. juni, samme bus retur til København, med ankomst søndag eftermiddag.

styrkeproven2018 bjerge 840x298

Interesseret? 

Læs mere: Styrkeprøven 543 km Trondheim-Oslo 2024

Cyklede 1.250 km fra København til Paris

Lørdag den 9. juni 2022 gik starten fra København til Paris sammen med Team Rynkeby Østsjællandsholdet, som jeg er holdkaptajn for. Det er gode 1.250 km træningskilometer, der sættes i benene.  

Det var min 14. tur - der gik godt - ingen store styrt eller uheld - og (næsten) alle kom frem.

2017 Paris

Indkørslen i Paris har de seneste år været lidt anderledes - tidligere mødtes alle holdene på en plads - for derefter at følges rundt i Paris og så til en anden plads, hvor alle de pårørende ventede. 
Nu er det lavet om - så hvert hold kører individuelt direkte til en plads, hvor alle de pårørende venter - flot skue man bliver mødt af... Derefter kørte vi (mit hold) vores egen lille tur i Paris - og stoppede ved Eifel tårnet, for det klassiske og obligatoriske billede (der er 2019 holdet).

2017 tr eiffel

 

 

 

Ny verdensrekord på langs af Italien godkendt

Jeg har modtaget besked fra UMCA om, at min 6. verdensrekord fra det mest nordlige punkt af Italien til det mest sydlige er godkendt og dermed en realitet. Med i brevet var min 6. træplakette, der ryger lige op på trofævæggen.
1.474 km kørt i tiden 73 timer og 13 minutter - og der var lige under 20.000 højdemeter. 

record italy

 

Der er mange videoer, billeder og historier fra turen på min åbne Facebook side - besøg den her og læs om Italien turen...

https://www.facebook.com/teamkrauseultracycling/

 

Tak til alle sponsorerne - det gjorde det muligt at gennemføre turen og sætte ny verdensrekord...

samling sponsorer italien 

 

 

 

UMCA verdensrekordforsøg på langs af Italien

Jeg løfter sløret for næste projekt - jeg går efter min 6. verdensrekord.
For nærværende har jeg 5. UMCA verdensrekorder - på langs af Danmark, på tværs af Tyskland, Wales, England og the UK.

Jeg går efter rekorden på langs af Italien - fra nord til syd - en tur på i alt 1.600 km med 18.000 højdemeter.

redKnows logo minifinderFølg rekordforsøget live via redKnows live GPS tracker: klik her og se hvor jeg er!

Rekordforsøg på langs af Italien lille

Den nuværende rekord for aldersgruppen 18-49 er på 61 timer og 13 minutter!
Jeg er blevet tvangsoprykket i gruppen 50-59 år, hvor rekorden er omkring 89 timer og 43 minutter. Men jeg går efter at have den hurtigste tid af alle grupper - uanset om jeg får lov til at konkurrere i den gruppe eller ej!

Følg med på siden her - der kommer mere om forsøget snart!

 

 

 

 

Optaget i Hall of Fame

halloffame

I starten af juni blev jeg indbudt til en møde i bestyrelsen for Team Rynkeby.
Man ved jo så aldrig, om man skal have skældud eller ros. Jeg er holdkaptajn for Team Vordingborg holdet (dert skifter navn til Team Østsjælland til 2017 sæsonen) og det køres lidt stramt og tråner måske lidt hårdere end gennemsnittet, hvorfor det kunne tænkes, at jeg skulle redegøre for et-eller-andet. 

Men jeg blev sammen med holdkaptajn for Københavner holdet Kjeld Hansen (til venstre) og holdkaptajn for Odense holdet Steen Østergaard (til højre) optaget i Hall of Fame. Sikken en ære...

 

 

 

Gift med Sheeba

Tak til hele cykelholdet, for at dukke op og være med til at gøre dagen helt speciel!

wp giftmedsheeba

wp biketeambryllup

 

 

 

UK, Wales og England rekorder godkendt

Jeg modtog i går fra UMCA forbundet (Ultra Marathon Cycling Association) besked om, at mine tre verdensrekorder på tværs af United Kingdom - herunder Wales og England - alle er godkendt.

Der er hermed tre nye rekorder på den distance! Nyheden kan ses på forsiden af UMCA forbundets hjemmeside (brug link ovenover).

Når man sætter en ny rekord, så skal man skrive en længere historie til publicering i UMCA Magazine - nedenunder er min historie samt billeder fra World Record Cross Country UK, Wales and England all West-East.

Her er et udpluk af det vigtigste publiceret på UMCA hjemmesidens nyhedsoversigt:

Congratulations to Christian Krause for setting records across England (W-E), Wales (W-E), and the UK (W-E).

Wales West-East: 6 hours 2 minutes, 115.6 Miles (186 km), 19.16 mph (30.83 kph).
England West-East: 15 Hours 44 Minutes, 243.6 Miles (392 km), 15.48 mph (24.92 kph).
UK West-East: 21 Hours 46 Minutes, 359.2 Miles (578 km), 16.50 mph (26.55 kph).
Official: Stig Mondahl
Crew: Sheraz Granhøj Alam, Henrik Holmer, Benjamin Enggaard, Wicky Fangel Petersen.

Certified by Drew Clark, UMCA Records Chairman

GoalLowestoft small

Klik på "læs mere" nedenunder, hvis du vil læse min historie og se billeder fra World Record Cross Country UK, Wales and England all West-East.

Læs mere: UK, Wales og England rekorder godkendt

UMCA 3. dobbelt verdensrekordforsøg over UK

Nu kan jeg godt løfte sløret for næste store projekt: et 3. dobbelt UMCA verdensrekordforsøg på tværs af United Kingdom.
Årsagen til, at det bliver et 3. dobbeltrekordforsøg skyldes, at jeg går efter rekorden fra det vestlige Wales til det østlige England, hvilket samlet set er en rekord, nemlig på tværs af The UK.
Men samtidig bliver det også et rekordforsøg på at sætte rekord for hurtigst på tværs af Wales samt England - heraf de tre rekordforsøg i et hug.

UMCA UK worldrecord

Læs mere: UMCA 3. dobbelt verdensrekordforsøg over UK

BBC's kendte "The Stig" slået med 14 sekunder

wp KrauseAndTheStigCloseup

Til et velgørendehedsræs "Race Aginst Cancer 2015" på Roskilde Racing Center arrangeret af Christian Jul Jensen fra Team Rynkeby Vordingborg holdet, fik jeg chancen for at køre mod BBC programmet Topgear's the Stig. Han skulle køre to omgange i en super hurtig racer - og jeg skulle køre en omgang på min hurtige Specialized S-Works Roubaix SL4 racer - jeg vandt med 14 sekunder!

Læs mere: BBC's kendte "The Stig" slået med 14 sekunder

Verdensrekord på tværs af Tyskland godkendt

Så er det officielt!

UMCArekordTysklandGodkendt wp

UMCA forbundet har sendt mig den officielle plakette for verdensrekorden på tværs af Tyskland, 766 km kørt på 31 timer og nogle minutter. Tak til crewet for indsatsen samt sponsorerne, især Xtreme tøjleverandøren, der har leveret det mest suveræne tøj - buksernes indlæg x-pressure er formentligt markedets bedste.

 

krause puking2

Turen var hård - og jeg gav alt, hvad jeg havde.
Læs mere om turen og se flere billeder på min åbne facebook side: https://www.facebook.com/teamkrauseultracycling


Næste mål er en verdensrekord på tværs af ... Det kommer senere!

 

 

 

Sølvmedalje ved mesterskaberne

Tabte jeg guldet? - næææ jeg stjal sølvet foran næsen på bedre og hurtigere ryttere!

2014Silvermedal wp

Den 28. september 2014 blev der kørt om medaljerne til mesterskaberne. "Hvilke mesterskaber?" - spørger du!
Jeg svarer: De vigtigste der findes - nej, ikke OL, VM eller EM - men de årlige klubmesterskaber i min cykelklub i Hørsholm.

2014SprintFinish wp

Efter godt 75 km linjeløb var feltet samlet op mod målstregen, hvor et vanskeligt sving godt 700 meter før målstregen tyndede ud i fronten.
Selvom jeg havde en god spurt - så blev det "kun" til en 2. plads.

 

 

Er tilmeldt verdensrekordforsøg

Forhåbentlig slår jeg rekorden på tværs af Tyskland lørdag den 23. august, hvor jeg hopper i sadlen i Holland og kører godt 900 km tværs over Tyskland til Polen, hvor der er 8.000 højdemetr der skal forceres - groft fordelt over 3 bjerge og en national park.

Den eksisterende rekord er 46 timer og 18 minutter.

Følg rekordforsøget live på min åbne facebook side, hvor min crewchief løbende vil uploade status og billeder.

tyskland

 

 

 

600km "brevet" kørt på 21 timer og 45 minutter

Den 14. juni 2014 kørte jeg sidste kvalifikationsløb til 2015 løbet Paris-Brest-Paris.
De 600 km blev kørt i tiden 21 timer og 45 minutter - det var jeg såmænd godt tilfreds med.

600km brevet 2014

 

 

 

Slog Torkild Thyring i duel

torkild1

Den 16. maj 2014 deltog jeg i et velgørenhedsarrangement til fordel for Børnecancerfonden, hvor skulle jeg køre om kap med Torkild Thyring på Roskilde go-cart bane. Torkild skulle køre to omgange i en gocart - og jeg skulle køre en omgang - hvem kommer først? Folk kunne spille på resultatet.
Jeg kom først til manges undren... med 32 sekunder! Yep - en god fornemmelse at komme foran mister Thyring.

torkild2

 

 

 

Nomineret igen til "Årets Motionist" (2013)

Jeg er sgu blevet nomineret til "Årets Motionist" i f.m. Danish Bike Awards 2013 - vi er 4 kandidater til prisen. Hjælp mig til sejren ved at stemme på mig: http://www.bt.dk/sport/kategori-2-aarets-motionist !
Du kan stemme helt frem til 24. november kl 23:59!
Del og stem - send til din kusine i USA - gør noget! Taaakkkkkker!

nomineret aaretsmotionist2013

Se resultatet nedeunder ...

Læs mere: Nomineret igen til "Årets Motionist" (2013)

Blev nr. 7 i 2.300 km cykelløbet Race Around Ireland

Så er den god nok!

Jeg er tilmeldt www.racearoundireland.com i soloklassen med startnummer 107.

Starten går den 15. september fra byen Trim - og foran venter 2.300 km med 23.000 højdemeter.

Jeg har bestilt flybilletter til crewet (mangler stadig to crew medlemmer - er du interesseret?), fået bestilt følgebil samt autocamper til crewet. Nu mangler jeg kunn at få styr på nogle få detaljer, så er det afgang til Irland.

Mega spændt...

startno107

Læs nedenunder hvordan det gik.

Læs mere: Blev nr. 7 i 2.300 km cykelløbet Race Around Ireland

Top 50 placering i 225 km cykelløbet Kysten Rundt 2013

kystenrundt2013

Lørdag den 24. august testede jeg formen ved at deltage i cykelløbet "Kysten Rundt" på 225 km.

De første 100 km blev kørt med 38 km/t i gennemsnit med førerfeltet. Jeg havde på det tidspunkt drukket begge mine drikkedunke, hvorfor jeg gik i depot. Det gjorde førerfeltet ikke, så der røg den vinderchance!

Jeg kom for hurtigt ud af depot med gruppe 2, men måtte erkende efter bare 10 km, at jeg skulle tisse, have mine salttabletter samt spise lidt mad. Så jeg stoppede (hvilket andre så også gjorde), og efter en kort tissepause blev de sidste 125 km kørt med 35 km/t i gennemsnit i gruppe 3. Vi hentede nogle få fra førergruppen og fra gruppe 2, som ikke kunne holde til tempoet, men førerfeltet og gruppe 2 hentede vi ikke ind på. Da jeg kom i mål blev jeg over højtalerne udråbt som nr. 36 i tiden 6 timer og 53 minutter. Det var godkendt!

Dog kunne jeg efterfølgende konstatere, at jeg blev nr. 48 - men stadig en top 50 placering.

Irland rundt på 2.200 km venter lige om hjørnet!

 

 

 

Kørte 1.250 km fra København til Paris med Team Rynkeby

rynkeby2013

Har fået yderligere 1.250 km i benene, da jeg i tiden fra fredag den 12. juli 2013 til fredag den 19. juli 2013 kørte med Team Rynkeby fra København til Paris.

Nogle vil måske sige, at Team Rynkeby kører langsomt, og at denne tur er en badeferie. Men mit hold (Team Rynkeby Vordingborg) kører raskt til, og er bare et hurtigt hold. Det er IKKE en målsætning, at Team Rynkeby holdene skal køre hurtigt, men Vordingborg holdet træner målrettet fra marts til juli, hvorfor alle på holdet har en "over normal" grundform - og derfor kører vi generelt omkring de 30-33 km/t, når der køres ligeud af vejen. Der holdes dog pauser, hvorfor gennemsnitshastigheden på en typisk 180-200km dag ligger på 25 km/t. 

 

 

 

Trondheim-Oslo 542 km kørt på 21 timer og 27 minutter i mega regnvejr

styrkeproven2013

Lørdag morgen kl. 9 den 22. juni 2013 gik startskudet til det 542 km lange cykelløb i Norge kaldet Styrkeprøven, hvor man cykler fra Trondheim til Norge.
Det blev et cykelløb i kraftigt regnvejr i 16 timer - ud af de 21 timer og 27 minutter løbet varede for vores vedkommende!

Jeg kørte sammen med 21 andre på Sydbank holdet, og vi gennemførte de 542 km i tiden 21 timer og 27 minutter. lidt over halvvejs i løbet var holdet på vej under en sluttid der hed 20 timer, men nogle af de ellers seje piger på holdet gik lidt kolde, hvorfor vi ikke kunne holde det ellers høje tempo.
Men en godkendt sluttid, idet målsætningen var 22 timer.

 

 

 

Min verdensrekord i avis med over 20.000 læsere

Min verdensrekord på langs af Danmark tidligere i 2012, er blevet beskrevet i den første udgave af Forsvarsavisen, der læses af potentielt mere end 20.000 personer.

rekord i forsvarsavisen

Forsvarets har nemlig besluttet, at alle blade, magasiner og aviser skal erstattes af denne ene avis, der således potentielt læses af alle i hæren, søværnet, flyvevåbnet samt i de internationale stabe.
Jeg har da også fået nogle hilsner fra folk i forsvaret - tak for det!

 

 

 

Blev HCM klubmester 2012

Årets årlige højdepunkt i min lokale cykelklub Hørsholm Cykelmotion (HCM) blev afgjort søndag den 7. oktober 2012. 
På trods af kun 1 hviledag efter 24 timers Le Mans kunne jeg med nød og næppe køre årets mesterskab hjem - men stadig øverst på podiet!

 

 

 

Vandt spurter under 24 timers Le Mans på cykelbanen

Den 4. og 5. oktober 2012 deltog jeg i et 24 timers cykelløb i Ballerup Cykel Arena.
Jeg kørte for Team Rynkeby, hvor målsætningen var at undgå sidstepladsen!!! - ja en lidt speciel målsætning, men på holdet deltager såvel rutinerede ogn stærke ryttere som helt nye og ikke specielt stærke ryttere.

Det lykkedes at undgå sidste pladsen - målsætningen opnået - og på det personlige plan, så brugte jeg de 24 timer på at forbedre sprintformen til den kommende indendørs sæson på cykelbanen, samt forsøge at vinde nogle spurter, der udløser præmier. Det lykkes også - nogle sprintpræmier blev det til...

LeMans24timer 12

Der køres med ca. 45-50 km/t, når der sprintes. Der er begrænsninger på hvor store gear der må anvendes, når der køes Le Mans. Her er cyklen monteret med 51x16, alternativt 48x15. Derfor kommer hastigheden sjældent over de 50 km/t, idet benene pisker rundt som trommestikker. Ved tungere gear kan der selvfølgelig opnås højere hastigheder!

 

 

 

Deltager i Ultra cykelløbet Race Around Ireland 2012

Søndag den 9. september 2012 blev Jan Larsen sendt afsted på det 2.200 km lange cykelløb Race Around Ireland, der er et af Europas hårdeste ultra cykelløb med 23.000 højdemeter.

Jeg fik muligheden for at deltage som crew, for således at se løbet an - da jeg selv skal køre løbet i år 2013. Da det ikke er mig selv der deltager i det løb, så har jeg ikke skrevet mere om løbet i min blog - men har istedet valgt at sætte 6 billeder ind nedenunder, der gerne skulle vise, at dette er et hårdt og ubamhjertigt løb.

racearoundireland 2012

Jan blev nr. 3 i løbet - i den 6. bedste tid nogensinde - der lød på 116 timer og 22 minutter (næsten 5 døgn), svarende til en gennemsnitshastighed på 18,84 km/t.
Det var ikke et nemt løb - Jan sov kun to gange to timer, og fem gange tog han en powernap på 12 minutter.

Godt gået Jan - følg ham på www.project-raam.com

 

 

 

Blev nr. 11 i Tour-de-Vest cykelløbet

Søndag den 30. sep fik jeg eftertilmeldt mig til 120km cykelløbet Tour-de-Vest, idet jeg trængte at komme ud og lufte cyklen efter Irland Rundt.

Formen var ikke den bedste, efter deltagelse i Irland Rundt 2012, så jeg havde ingen forventninger til løbet. Karsten Hoffmann, Lars Klima og andre kendte cykelryttere fra Cycling Shop holdet trak godt til i front, hvilket fik det 1.000 mand store felt til ret hurtigt at blive mindre og mindre. Ca. 30 km før mål måtte jeg slippe fronten, og kom således hjem med gruppe 3, hvor jeg heldigvis fik reddet lidt af æren, da jeg tog spurten.

En samlet 11. plads er godkendt - men med lidt mere træning, så kunne en top 10 placering godt være gået hjem.

tourdevest results

 

 

 

Blev nr. 10 i Berlin-København cykelløbet

Den 18. august 2012 kl. 00:01 gik starten på årets Berlin-København cykelløb, og der er tale om et 436 km linjeløb, hvor det gælder om at komme først.

berlincopenhagentop10

Jeg opnåede en 10. plads - læs mere og se flere billeder om eventen nedenunder

Læs mere: Blev nr. 10 i Berlin-København cykelløbet

Styrkeprøven i Norge - 542 km venter forude

Det er dagen før - jeg er i Norge sammen med resten af holdet, der skal køre det 540 km lange cykelløb i de norske fjelde. De første 180 km går det op af bakke, idet man skal over Dovre fjeldet.

styrkeproven

Jeg skal køre i det helt nye tøj fra Xtreme - hvor jakken er ultratynd, fylder intet og vejer faktisk minus.

Bukserne er de helt nye med det nye og forbedrede indlæg kaldet Rekord SAT. Der er nu indsat stødabsorberende materiale i puden man sidder på - og jeg har trænet godt 1.000 km i buksen, og det føles godt. Det føles anderledes end HD TRS indlægget, som jeg mener er verdens bedste, men formentligt et godt alternativ til HD TRS. Tror det bliver rasende godt!

 

 

 

HCM klubmester 2011

Den 9. oktober kørte medlemmerne i cykelklubben Hørsholm Cykel Motion om årets mesterskab. Det lykkedes at køre hurtigste tid på den 26,5 km lange rute - hvorfor jeg nu kan kalde mig klubmester 2011. God måde at slutte sæsonnen af på.

Jeg blev nr. 3 i den efterfølgende 5 km lange enkeltstart - kun godt 1 døgn efter at have afsluttet 24 timers Le Mans i Ballerup Cykel Arena. (Der var ikke meget mere tilbage i benene end en okay tid, synd, for normalt kører jeg en 5 km enkeltstart et godt stykke over 40 km/t).

hcm klubmester 2011

Læs evt. mere om klubmesterskabet nedeunder...

Læs mere: HCM klubmester 2011

Vandt 3 spurter under 24 timers Le Mans Ballerup Super Arena 2011

24LeMans spurtVundet

Fra torsdag den 6. okt 2011 kl 20 til fredag den 7. okt 2011 kl. 20 blev "24 timer Le Mans" gennemført i Ballerup Cykel Arena.
Jeg vandt hele 3 spurts præmier - her uddelt af Dennis Ritter.

Læs mere: Vandt 3 spurter under 24 timers Le Mans Ballerup Super Arena 2011

Har sat ny verdensrekord på langs af Danmark

Den 9. juli 2012 satte jeg en ny UMCA verdensrekord i kategorien Cross Country.

verdensrekord dk sydnord

Jeg valgte at forsøge at slå den eksisterende rekord på langs af Danmark - og det lykkedes!

Jeg kørte de 382 km fra Padborg til Skagen på 11 timer og 41 minutter, hvilket svarer til en gennemsnitshastig på 33,4 km/t. Det er tale om en forbedring af den eksisterende rekord, der lød på 14 timer og 30 minutter, med næsten 3 timer.

Læs mere: Har sat ny verdensrekord på langs af Danmark

Nomineret til "Årets Motionist" 2011

danishbikeawards

Den 22. november 2011 gennemføres Danish Bike Awards i Cirkusbygningen i København. Her hædres top-af-poppen i dansk professionel cykling. Nå ja, det er ikke kun de professionelle, idet en af prisen går til "Årets Motionist" - men det er vist også det. 

Der er tale om et online stemmesystem, så vinderen findes blandt de kandidater, der får flest stemmer online. Du kan hjælpe mig, ved at stemme på mig: http://www.sporten.dk/cykling/stem-til-danish-bike-award-2011.
Klik på linket ovenover, og når siden kommer frem, så starter du afstemningen ved at klikke på den højre pil. Jeg gør opmærksom på, at du skal igennem afstemningen til alle priserne, og årets motionist er vist nok næstsidste afstemning...

Takker på forhånd & jeg krydser fingre! 

------------------

Opfølgning efter showet - vandt ikke prisen (og reelt set er det vel ligegyldigt, om jeg blev nr. 2, 3 eller 4). 

Læs mere: Nomineret til "Årets Motionist" 2011

5-årig plan 2012-2016

Jeg har afsluttet min 2-årig plan 2010/2011 - der var gennemførslen af:

- Race Across America på 5.000 km i juni måned 2011
- Team Rynkeby's cykeltur fra Danmark til Paris på ca. 1.250 km i juli 2011
- Paris-Brest-Paris på 1.243 km i august 2011.

Det betyder, at min to-årige plan var lykkedes og dermed kunne afsluttes! Jeg har derfor opsat en ny 5 årig plan, hvor oprettelsen af denne hjemmeside er en del af planen. Hjemmesiden skal være færdig ultimo 2011, så når "Projekt 2012-2016" opstartes, så er siden klar. Så hav lidt tålmodighed - siden skal nok blive færdig med artikler, billedgalleri, cykelguider til indstillinger - samt meget, meget mere.

Med venlig hilsen

Christian Krause