xtreme

Besøg min sponsor: www.konggaard.dk eller netbutikken www.xtreme-sport.dk

 

xtreme teamkrause cyclingclothes

Kvalitets cykeltøj - med måske et af verdens bedste bukseindlæg! Til såvel varmt som koldere vejr...

 

 

 

 

xtreme ckHurtigt overblik - hvad leverer Xtreme?

Cykeltøj! Når man skal køre så langt som jeg gør, så skal der godt cykeltøj til - og især bukseindlægget er altafgørende.
Xtreme leverer alt mit tøj.

Det er afprøvet under ca. 2.500 træningskilometer om måneden og afprøvet under løb som Race Across America på 5.000 km, Race Around Ireland på 2.300 km, Paris-Brest-Paris på 1.250 km samt seks verdensrekordforsøg. Det er godkendt!

 

Hvorfor har jeg valgt Xtreme?

Lad mig lige holde fast i denne her sætning:
Det er mig, der har valgt Xtreme, og ikke omvendt!

Jeg har ikke bare sagt JA TAK til det første og bedste tøjfirma, der var villige til at give mig tøj på. Jeg ville have tøj i kvalitet på højde med Assos, og gerne bedre. Jeg havde nemlig nogle få forslag til ændringer på Assos langdistancebuksen Mille, og netop det jeg ledte efter, det kunne Xtreme levere! Super fed buks!

Jeg har valgt at vride armen rundt på firmaet Xtreme/Konggaard, fordi jeg absolut vil køre i det tøj - og det er uanset om de vil sponsorer mig eller ej. 

Men heldigvis har vi fundet en løsning, hvor Xtreme leverer tøj til mine planer de næste 5 år. Det er heldigt for mig - og min bagdel - for uden en god buks, så er langdistance bare ikke sjovt!

 

 

 

 

Spørgsmål: Hvorfor har jeg valgt den Xtreme buks og det indlæg?

Svar: Fordi - 
- buksen er en kompressionsbuks, der bare lægger sig perfekt ind til kroppen, og yder støtte og pres (heraf kompression) samt
- i 2014 kom det hidtidige bedste indlæg kaldet X-Pressure - dette indlæg gør buksen bedre end såvel Assos som andre - de er suveræne. Har cyklet Race Around Ireland (2.300 km) i dette indlæg samt sat flere af mine verdensrekorder med X-pressure indlægget, og det er suverænt.

Jeg kørte Race Across America i Xtreme buksen X-Anatomic PRO bibshort med HD Ergonomic 4-way elastisk TRS indlægget, og det indlæg var dengang bare en klasse bedre end Assos Mille (synes jeg). Jeg kørte også Paris-Brest-Paris i Xtreme buksen, og jeg vil ikke engang forsøge at køre så lange løb i andre bukser - okay måske Assos, men Xtreme er bare bedre. Jersey er med skjult lynlås - lækker detalje!

Nyeste indlæg er X-pressure og det er suverænt! Læs mere her

 

 

 

Er det bare noget jeg synes?

Nej da! Af selv samme årsag har Team Rynkeby også valgt at anvende Xtreme som tøjleverandør til 2012 turen fra Danmark til Paris, fordi Rynkeby rytterne efter at have kørt i dårligt/medium tøj i en årrække, nu ønskede en god buks - og her faldt valget på Xtreme blandt mange mulige leverandører. Ikke helt den samme buks som jeg kørte i, men indlægget er det samme.

Det var faktisk sådan, at flere af rytterne fra Team Rynkeby forud for turen til Paris i 2011 købte en Xtreme buks, som de havde indenunder deres "officielle" Rynkeby buks, som de havde klippet indlægget ud af.

VIP rytteren Maibrit Vingsøe (kendt Tv vært fra Viasat/TV3 samt nuværende radiovært på Nova FM) var en af dem - se her en artikel i Alt for Damerne, hvor Maibrit anbefaler Xtreme buksen.

xtreme maibrit

(klik på billedet hvis du vil læse artiklen på Alt for Damernes hjemmeside)

 

 

Måske verdens bedste indlæg - se nedenunder og læs mere her: bukseindlæg

X-pressure X Pressure

 

 HD Ergonomic TRS HDergonimicTRS

 HD Ergonomic HDergonomic

 Record SAT RecordSAT

  

 

Stort udvalg af alt hvad en cykelrytter skal bruge - til hele året!

Udover at anvende Xtremes bukser og jerseys, så har jeg også prøvet deres vintertøj:

xtreme vinterbuks

Deres X-Stark vinterbuks har allerede et bukseindlæg i, hvorfor man ikke behøver en shorts indenunder, og indlægget er selvfølgelig et godt indlæg, nemlig HD Ergonomic TRS.

Buksen er lavet med en Sonic elastisk membran, hvorfor den er vindtæt og vandtæt. Og så sidder den bare helt perfekt, og er super varm.

 

  

xtreme xclusive vinterjakkeVinterjakken har også en super pasform, idet den sidder tæt (uden dog at stramme) hvorfor der ikke sidder noget overhovedet og blafrer! Den er selvfølgelig vindtæt og vandtæt! Og så er der en masse detaljer på jakken, såsom broderede logoer, Dannebrog mærke på skulderen samt tre gode lommer bagpå, alle sikret med hver deres lynlås! Den er super varm, at jeg kun behøver en langærmet svedundertrøje indenunder.

Således er jeg klædt på af godt tøj til hele året - både sommer og vinter.

 

 

XtremeClothes

Private:

Hvis du er privat, så kan du handle cykeltøj direkte i shoppen hos Xtreme - levering øjeblikkeligt.

Hvis du ønsker dit eget personlige designet tøj, med tryk og hele baduljen, så tal med Xtreme om det, det er ikke umuligt!

 

 

Klubhold, firmahold eller bare gode venner der ønsker ens tøj:

Hvis du cykler på et firmahold, cykler på et hold i en cykelklub eller er i bare 10 venner, der gerne vil have jeres eget designet cykeltøj, så kan Xtreme hjælpe.

Teamtøj kan laves som du gerne vil have det!

 

 

 

 

 

 

  

 

 


Profilbeskrivelse af firmaet Konggaard / Xtreme

Det danske varemærke XTREME så første gang dagens lys tilbage i 2001, hvor hele eventyret startede på Peter Konggaard’s private adresse i Silkeborg. Firmaet er siden hen flyttet til H.C.Andersen´s fødeby Odense, hvor eventyret fortsætter……nu i nye omgivelser nær Odense Havn. 

Vi er specialister i teamtøj og har gennem årene leveret klub- og firmatøj til mange klubber, bl.a. Danfoss, Lego, Velux, Svendborg Cykle Club, CC Hillerød, stort set alle der cykler i Horsens og omegn grundet vores hovedsponsorat af Continental holdet Team Glud & Marstrand LRØ Rådgivning, som jo har base i Horsens.  

XTREME har hele tiden været ment som et value for money mærke, med stor fokus på både den tekniske samt design mæssige side, vores produkter er kendetegnet ved gennemførte detaljer i alle henseender. 

Vi forsøger altid at være med på noderne, vi har derfor allieret os med den danske designer Lisbet Gertz, om at designe en række skaterhjelme, som jo netop nu er højeste mode, disse hjelme er allerede i handlen og der bliver løbende udviklet og designet nye modeller.

Virksomhedens ejer Peter Konggaard begyndte i Svendborg Cykle Club i 1981, en klub han den dag i dag stadig repræsenterer i veteranklassen H-40. Peter har igennem de sidste 30 år prøvet lidt af hvert indenfor cykelsporten. Han kører licensløb stort set hver weekend i sæsonen, har kravlet hen over Alperne i Trans Alp Challenge på MTB, er blevet smadret i La Claude Criquielion i Belgien samt han kører Mallorca tyndt hvert år i Påsken.

xtreme peter

Peter Konggaard har tidligere været direktør for Cycleurope DK A/S (Peugeot Cykler), hvor han var med i opstarten af Team home Jack&Jones (i dag Team Saxo Bank), en fantastisk sjov tid med Skibby, Holm, Sandstød m.fl. Peter var også primus motor på forløberen til alle de teams vi i dag ser i Danmark, et team med base i Silkeborg, som bl.a. bestod af Lars Bak (HTC High Road) og Michael Reihs (Designa Køkken).

XTREME har lige fra starten været meget engageret i Dansk Cykling, og et forløbigt højdepunkt kom i 2005 hvor Alex Rasmussen, som i dag kører for Team Saxo Bank, blev verdensmester på en XTREME cykel, dette var naturligvis højdepunktet i firmaets sponsorat af  Team Odense Energi, som også bragte både et EM samt utallige DM’er i banecykling og cyklecross med sig – XTREME var nu godt etableret på det danske marked.

XTREME fortsætter med at støtte dansk cykelsport & motion, vi er hovedsponsor for motionsklubben Le Pedaleur du Charme i Odense, vi har betydelige sponsorater med Team Glud & Marstrand LRØ Rådgivning, Horsens og Team RCR/Odense. Vi støtter også damecyklingen i Danmark gennem vores helt eget XTREME Cycling Team i Viborg.

XTREME er i dag den absolutte markedsleder inden for teamtøjs segmentet i Danmark, og vi udvikler og afprøver konstant nye produkter og tekstiler, ikke kun til vores teamtøj, men også i særdeleshed til vores meget omfattende standard kollektion af tøj, sko, briller og hjelme.

xtreme petersh

 

 

Peter Konggaard