Den 9. oktober kørte medlemmerne i cykelklubben Hørsholm Cykel Motion om årets mesterskab. Det lykkedes at køre hurtigste tid på den 26,5 km lange rute - hvorfor jeg nu kan kalde mig klubmester 2011. God måde at slutte sæsonnen af på.

Jeg blev nr. 3 i den efterfølgende 5 km lange enkeltstart - kun godt 1 døgn efter at have afsluttet 24 timers Le Mans i Ballerup Cykel Arena. (Der var ikke meget mere tilbage i benene end en okay tid, synd, for normalt kører jeg en 5 km enkeltstart et godt stykke over 40 km/t).

hcm klubmester 2011

Læs evt. mere om klubmesterskabet nedeunder...

Klubmesterskabet i HCM (Hørsholm Cykel Motion) blev afgjort søndag den 9. oktober 2011.

Der skulle køres en strækning på 26,5 km, og hurtigste kunne kalde sig "klubmester 2011".

Her står jeg yderst og venter på start, sammen med Erik fra Norge. Vi blev startet med 2 minutters mellemrum.

Jeg frygtede, at "24 timers Le Mans" i Ballerup Cykel Arena, kun afsluttet for godt 1 dag siden, ville kunne mærkes i benene - og det kunne det. Jeg kørte absolut ikke op til mit bedste, fik ingen opvarmning og det var super koldt.

Men det betød mindre, fordi Erik fra Norge og jeg kørte hurtigste tid, da vi tilbagelagde de 26,5 km på bakkede landeveje i området omkring Fredtoften-Gunderød-Skovhus-Stumpedyssevej-Kongevejen/Københavnsvej-Overdrevsvejen-Karlebo-Gunderød-Fredtoften (mål) med en gennemsnitshastighed på 36,8 km/t.

Nu kan jeg så kalde mig HCM klubmester 2011... en god følelse!

Klubben optog lidt video - klik her for at se videoen, hvor Erik og jeg drøner over målstregen!

I øvrigt blev jeg på den efterfølgende 5 km enkeltstart nr. 3, hvilket jeg ikke selv var helt tilfreds med, men benene er simpelthen for mærkede af 24 timers Le Mans eventen, så det var, hvad det kunne blive til.